Tuvākajā laikā plānoju divus eksperimentus attiecībā uz maizi. Pareizāk pat būtu - plānoju izmēģināt senāk pielietotus trikus, lai maize būtu pufīgāka:
a) maizes mīklai pievienot guāra sveķus;
b) maizes mīklā daļu ierasto miltu aizstāt ar self-rising miltiem;
abas šīs metodes kādreiz ir pielietotas, bet kaut kā pēdējā laikā esmu aizmirsusi izmantot.
Valsts svētki garšīgi un jauki aizvadīti. Pienācis laiks gatavoties Ziemassvētkiem.
Noteikti līdz tiem pagatavošu piparkūku mīklu (ar testa cepienu). Cāļtautas dēļ jāsaņemas arī "publiskai" pīrādziņu cepšanai.
Ko vēl tādu iesakāt pagatavot, kas noderētu svētku galdā?
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru