2012. gada 7. novembris

Drupačas

Ne tikai prosas kūkai, bet arī parastām plātsmaizēm lielisks salds dekors ir drupačas.

Sastāvdaļas:
  • 3 ē.k. kukurūzas miltu
  • 3 ē.k. kartupeļu cietes
  • 3 ē.k. cukura
  • 2 ē.k. eļļas
Pagatavošana.

Visas minētās sastāvdaļas vienkārši saberžu līdz veidojas drupačas. Tās, man šķiet, iznāk mazliet citādākas nekā bērnībā ar sviestu taisītās, bet vienalga funkciju pilda labi.

Šādas drupačas sacepas saldas un kraukšķīgas. Dažkārt pievienoju drusciņ kanēļa, ja garša tā prasa. Domāju kaut kad ar tām izcept arī krambli (crumble no anļu val.).

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru