2014. gada 12. februāris

Garšīgi no ArbOOz

Janvāra-februāra mijā ģimenē bija puslieli svētki. Nolēmu tuviniekus pārsteigt ar ne-pašas-gatavotu torti.
Pēdējā laikā arvien lielāks skaits kafijotavu un kūkotavu piedāvā kādas kūkas un kūciņas bez glutēna, nolēmu, lai tur vai kas, izmantot šo iespēju un palutināt sevi un savu ģimeni.

Tā kā gribēju, lai kūka ir tiešām īpaša. Tātad, ne tikai ne-manis-cepta, bet arī ļoti garšīga un skaista, izvēle krita uz  konditoreju https://www.facebook.com/arbOOz.lv.


ArbOOz saimniece Karinas manu lūgumu pagatavot mums piemērotu torti uztvēra pozitīvi un ar izaicinājuma garšu. Viņai šādi izaicinājumi nav sveši un patīk.Vienīgi beigu beigās vienojāmies, ka drīkstēs lietot sviestu, jo tas tomēr paplašina iespējas attiecībā uz krēmu, kas ir nozīmīgi arī kūkas izskatam.

Rezultāts?

Nelika vilties!

Torte bija skaista, salda, sulīga un sātīga.
Un pats labākais - tik garšīga, ka manas meitas par atlikušajiem tortes gabaliņiem cīnījās vēl arī nākamajā dienā! Un arī man ļoti gribējās vēl.


Vēl arī paņēmu arī kārbiņu ar bezdievīgi dārgajiem macaroons (arī bez glutēna). Tie, protams, bija garšīgi, bet pēc 2 tortes gabaliņiem vairs nebija TAS. Tos labāk ēst, kā kaut ko īpašu un atsevišķu brīdī, kad neesi nedz izsalcis nedz saēdies, bet vienkārši brīvs baudas mirklim.

1 komentārs:

  1. Tiešām skaista! Un to saku es, kam noformējums parasti neizraisa emocijas. Šī ir manā gaumē, jo es nespēju saprast kādā veidā daudziem apetīti rosina lācīši, mašīnītes, multeņu varoņi tortes formā. Šeit, piemēram, krēms izskatās garšīgs.

    AtbildētDzēst